Nog heel even... - Reisverslag uit Nederland, Nederland van Koen en Mariska - WaarBenJij.nu Nog heel even... - Reisverslag uit Nederland, Nederland van Koen en Mariska - WaarBenJij.nu

Nog heel even...

Door: mariskaenkoen

Blijf op de hoogte en volg Koen en Mariska

30 April 2010 | Nederland, Nederland

en dan gaan we echt vertrekken naar Bolivia. We zijn razend benieuwd hoe alles zal lopen en hebben er veel zin in.

De koffers zijn gepakt en alles is geregeld. We kunnen nu even uitrusten.
Het besef begint eindelijk te komen.

Hierbij een laatste update: wij zullen bij aankomst niet gelijk naar Montero gaan en zullen eerst verblijven in Santa Cruz. Hier komen we later dan weer terug.

Verder willen we iedereen bedanken voor de lieve en leuke reacties per sms, mail, telefoon, kaartjes of berichtje op onze site.

Tot in Bolivia, dan proberen we weer verder te schrijven!

Adios Koen en Mariska

NOT LONG NOW ...

and then we really go to Bolivia. We are very curious how everything will go and are looking forward to it.

The suitcases are packed and everything is settled. We can now rest. The realization is finally coming....

Here is a latest update: on arrival we will not go directly to Montero and will only stay in Santa Cruz. Here we will also come back again later after we visit Montero.

We also want to thank everyone for their kind and nice comments by sms, mail, phone, cards or messages on our site.

To Bolivia, then we try again to write!

Adios Koen and Mariska

• 30 April 2010 - 19:12

De Suijkerbuijkjes:

We wensen jullie een hele goeie reis en hopen uiteraard snel van jullie te horen! Het allerbeste en nogmaals gefeliciteerd met dit geweldige nieuws.

Mark, Annelies en Lotte

• 01 Mei 2010 - 07:00

Franca En Nico:

Jullie zijn momenteel ingechecked, dus écht onderweg naar een bijzondere toekomst.
    Onderweg naar een hele speciale gebeurtenis, kennismaking met Janet.
    Wij blijven jullie volgen en wachten ook met spanning jullie belevenissen af.
    Dikke kus en goede reis
    Nico, Franca en de Janskes.

• 01 Mei 2010 - 09:14

Udo:

Ik wens jullie heel veel plezier en een mooie tijd op jullie reis naar Bolivia. Ben benieuwd hoe jullie reis gaat verlopen komende maanden.

Groetjes Udo