Op Lima Airport - Reisverslag uit Lima, Peru van Koen en Mariska - WaarBenJij.nu Op Lima Airport - Reisverslag uit Lima, Peru van Koen en Mariska - WaarBenJij.nu

Op Lima Airport

Door: mariskaenkoen

Blijf op de hoogte en volg Koen en Mariska

04 Juli 2010 | Peru, Lima

Hoi allemaal,

Hier een bericht vanaf Lima airport. Gisterenavond druk bezig geweest met de laatste spullen inpakken en kopieeren.
Uiteindelijk zijn we om 21.30 gaan slapen en om 3.30 vannacht opgestaan. Een korte nacht dus. Onze totale reis zal 29-30 uur zijn van deur tot deur.

De taxichauffeurs waren mooi op tijd en we waren netjes op tijd op Santa Cruz Airport. Ingecheckt daar en vervolgens naar de gate. Mariska was daar wel heel erg snel met Janet, helaas zonder Koen. Dus ze zijn maar weer terug gegaan en met zijn allen maar via de officiele weg langs de douane gegaan. De douane ging heel goed en soepel. Alle documenten klopten.

Janet vond de eerste vlucht leuk en had het reuze naar dr zin. Met name met puzzels en naar buiten kijken naar Lake Tititaca. Gelukkig maar.
We hadden een fantastisch uitzicht over de omgeving. Met name hoge bergen trouwens tussen Bolivia en Peru, de Andes. Schitterend om te zien.

Vervolgens gaan we ons hier een aantal uur vermaken en hopen dat we straks onze boardingpassen krijgen. Die hadden we nog niet gehad op Santa Cruz airport van Taca. We krijgen ze hier bij de gate is ons verzekerd door KLM en het reisbureau. En dan ff paar filmpjes kijken en janet een oogje dichtdoen en dan zijn we al weer thuis!!!!

Nog even ter informatie we hebben afgesproken dat alleen onze beide ouders en broers op schiphol staan. Graag hiermee rekening houden.

• 04 Juli 2010 - 20:21

Ciska:

Spannend hoor!! Goede reis nog en tot snel.

groetjes Ciska

• 05 Juli 2010 - 05:36

Sebastiaan:

Het gaat opschieten nu!!!
    Nog maar een paar uurtjes,zag zelfs dat jullie wind mee hebben want volgens de vluchtgegevens ga je eerder landen. Tot straks!

• 06 Juli 2010 - 07:24

Ilse En Dave:

Wat fijn dat Janet het naar haar zin heeft iin het vliegtuig.
    Het is een lange zit zeg.
    We wensen jullie een hele fijne thuiskomst.

Liefs

• 06 Juli 2010 - 14:26

De Suijkerbuijkjes:

Zo ondertussen zijn jullie lekker thuis. We wensen jullie ook daar weer hele fijne dagen. Gelukkig voor Janet is de temperatuur ook goed en maakt ze niet meteen kennis met het regenachtige weer wat we hier regelmatig hebben :)

Tot gauw.
    Mark, Annelies en Lotte

• 08 Juli 2010 - 20:56

Nine En Ruud 4:

ALVAST WELKOM THUIS MET JULLIE DOCHTERTJE JANET !!! Wij hebben in 2007 ook een dochtertje geadopteerd uit S.C en gaan in augustus terug voor een vakantie. We herkennen veel in jullie blog welke we sinds enige dagen hebben gevonden en gelezen.We zouden graag met jullie in contact komen om informatie uit te wisselen. Voor nu: lekker genieten met z'n drietjes in Nederland en hopelijk tot horens/mails!